IW STi Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hello everyone, got a question about my current setup an issue.

Currently using the ohlins suspension, this exact setup.

Ohlins Road Track Coilovers - Mitsubishi Evolution GSR 2008,2010-2015 | MIS MI10

Also have the Cusco Rear Lateral Control Arms.
i'm running 265 35 r18 MPSS tires on volk te37's.
The Te37's are 18's 9.5 +32

the tires in the rear are still rubbing, the ones in the front don't at all.. anyone know why this is? an what i can do...
thank you!
 

·
Vendor
Joined
·
262 Posts
I assume it's rubbing on the outside?

That +32 on the wheels is going to make fitting a large tire tough. With a +45 on 18x9.5 PF01s I ran 295/30/18 Hoosier R6s on my STI.

Also I ran our custom Ohlins Track Package with 600# rear springs, whereas you have 400# springs in your off the shelf setup.

How much rear camber are you running?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #6
I assume it's rubbing on the outside?

That +32 on the wheels is going to make fitting a large tire tough. With a +45 on 18x9.5 PF01s I ran 295/30/18 Hoosier R6s on my STI.

Also I ran our custom Ohlins Track Package with 600# rear springs, whereas you have 400# springs in your off the shelf setup.

How much rear camber are you running?
Yes, rubbing on the outside of the tire. so what would be an option to prevent this, getting stiffer springs? the ride doesn't even feel bouncy at all.. feels super stiff already
 
1 - 8 of 8 Posts
Top