IW STi Forum banner

501 - 520 of 2503 Posts

·
Registered
Joined
·
461 Posts
T1mmmy said:
Talleyd,

Whats the best time we can meet up this weekend? Sooner the betteR!


Tim
Anytime this weekend.....
 

·
Registered
Joined
·
107 Posts
Rustyzipper said:
josh - that sway bar looks EXACTLY like mine, i think that I should have done a little research....
Yea but they sprinkle magic "STi" fairy dust on it...so it adds like 30whp and and lets your WRX pull another .1 g's on the skidpad....trust me.

jj
 

·
Registered
Joined
·
867 Posts
Woot for Snow.

Gonna go out and play tonight at the school! If my parents will let me, Im gonna head up to rivergate and chill with you Jason. Talleyd, lemme know when you will be availible!


Tim
 

·
Registered
Joined
·
461 Posts
T1mmmy said:
Lets shoot for Saturday. This weather looks like it may be very nasty tommorrow. What time is best for you Saturday, and would you like to go somewhere in Rivergate?



Tim
Best I could do is something like 12pm Saturday at Old Hickory exit oo I-24
 

·
Registered
Joined
·
1,042 Posts
Discussion Starter #510
timmy meet me at my work tomorrow and give me the money, i would be able to meet talley around 130-200ish sat. if you can't make it down

jason

ps...timmy, call me in the morning and we'll work something out, i can front you for now if needed
 

·
Registered
Joined
·
461 Posts
05impreza said:
timmy meet me at my work tomorrow and give me the money, i would be able to meet talley around 130-200ish sat. if you can't make it down

jason

ps...timmy, call me in the morning and we'll work something out, i can front you for now if needed
my # is 931-624-6621 if you guys need to reach me.
 

·
Registered
Joined
·
1,413 Posts
hey I got a boost problem. I was getting like 20psi and now the car only goes to 15psi and won't go any higher. I checked all my lines to see if I got a leak and reset the ecu. What the heck!!! Anyone know how to fix this? I was thinking of taking somewhere to get a diagnostic done to see what's wrong but I don't know if I should wast money for them to tell me what I already know. staticx said I can't be the wastegate and I checked the ebcs. It's crazy cuz it's running strong and fine one day and then 15psi the next and has been that way every since. HELP!!!!
 

·
Registered
Joined
·
461 Posts
ride_the_pony69 said:
hey I got a boost problem. I was getting like 20psi and now the car only goes to 15psi and won't go any higher. I checked all my lines to see if I got a leak and reset the ecu. What the heck!!! Anyone know how to fix this? I was thinking of taking somewhere to get a diagnostic done to see what's wrong but I don't know if I should wast money for them to tell me what I already know. staticx said I can't be the wastegate and I checked the ebcs. It's crazy cuz it's running strong and fine one day and then 15psi the next and has been that way every since. HELP!!!!

Sounds like 1) You have a leak or 2) Your inlet is collapsing. To be sure you need to pressurise the system to see if you have leaks. Take it over to Thomas's in the morning I'm sure he can find the problem if he doesn't have much going on. My car is over there now getting some new "toys" installed. I'm suppose to run a GREDDY coolant reservoir over to him in the morning so I may catch you over there if you go. He's got a code scanner to see if your throwing any codes.

Donovan
 

·
Registered
Joined
·
867 Posts
Wow,

I am getting so frustrated. I ordered a set of hawk HPS pads and the dude sends me a set of hawk HP Plus pads. Although these pads are 100$ more, they are mainly just for track use and autocross use. I have read that they wear through your rotors faster, and squeak very loud and non stop! Wow, Im gonna make the dude pay for my refund shipping and 2nd day air me the right set.

Talleyd, dont worry about doing the springs today. I'll catch you around next weekend.

Jason, Thanks so much for your help bro. I dont wanna hassel you today and I know you got plenty of plans. I'll give you a call in like 20 mins.


Tim
 

·
Registered
Joined
·
1,042 Posts
Discussion Starter #517
i dont' think eric is throwing any codes, just not getting correct boost. we know his inlet hose is collapsing, but there seems to be a problem elsewhere

call my work timmy
 

·
Registered
Joined
·
461 Posts
05impreza said:
i dont' think eric is throwing any codes, just not getting correct boost. we know his inlet hose is collapsing, but there seems to be a problem elsewhere

call my work timmy
I met with Eric today over at Thomas's and gave him a manual boost controller, I waiting to hear if this fixed the issue.

Donovan
 

·
Registered
Joined
·
461 Posts
T1mmmy said:
Wow,

I am getting so frustrated. I ordered a set of hawk HPS pads and the dude sends me a set of hawk HP Plus pads. Although these pads are 100$ more, they are mainly just for track use and autocross use. I have read that they wear through your rotors faster, and squeak very loud and non stop! Wow, Im gonna make the dude pay for my refund shipping and 2nd day air me the right set.

Talleyd, dont worry about doing the springs today. I'll catch you around next weekend.

Jason, Thanks so much for your help bro. I dont wanna hassel you today and I know you got plenty of plans. I'll give you a call in like 20 mins.


Tim
Tim,

This has to happen next weekend because I to get my REX off the jasck stands and get it sold. Also, there is only a small chance I'll be able to meet you on my way to Arena Cross (if I go) at municipal.

-Donovan
 
501 - 520 of 2503 Posts
Top