IW STi Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Premium Member
Joined
·
7,482 Posts
Discussion Starter #1
I'm not sure if this is a repost and I'm not hosting the video but while surfing for vids, I came across this:

http://24.221.29.240/Videos/WRX-STi/

It is a pretty cool video and one I've never seen.
 

·
retired mod
Joined
·
4,012 Posts
i just downloaded this on dial-up. It doesnt show a picture only sound, HELP! :(
 

·
Registered
Joined
·
2,482 Posts
Did you right-click and "save as" or did you download it streaming? Try the save as method and download the entire thing before you play.

I know the video works because I downloaded it and it's great. I had read the article but never seen this video. Thanks for posting it, Digitalfiend!
 

·
Premium Member
Joined
·
7,482 Posts
Discussion Starter #4
np RadarOnPaws, I thought the video was just too awesome not to post a link here.

eatV8 said:
i just downloaded this on dial-up. It doesnt show a picture only sound, HELP! :(
If you downloaded the whole thing (via "save-as") then you are probably missing the appropriate CODEC to view the file. What program are you using to view AVI files? You might require the DivX Codec: http://download.divx.com/divx/DivX511Bundle.exe

Try that and let us know.
 

·
Registered
Joined
·
668 Posts
yup, most likely a codec problem.

divx5.11? isn't it old already? might need a newer one, just go to divx.com to get the latest.

or might need xvid. i know there's a way to check the required codec... but i forget... maybe it's in the DivX Playa...
 

·
retired mod
Joined
·
4,012 Posts
yeah was codec and got it sorted out... thanks... video was pretty cool.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top