IW STi Forum banner

221 - 230 of 230 Posts

·
Registered
Joined
·
985 Posts
Discussion Starter #221
Small updates

Car was running pretty lean in boost, way off target AFR



Decided to do some troubleshooting, thinking maybe my fuel filter not being changed in awhile was causing a drop in fuel pressure. So i swapped that out



it was a little dirty, but not horrible. It didn't seem to help, as I was still running lean. Next up was a boost leak test, and sure enough I had a pretty massive leak at the FPR nipple



Not sure how it got loose, but the hose clamp was way too loose. It only seemed to hiss above 15 psi, but at 30 psi it was quite a leak.
 

·
Registered
Joined
·
985 Posts
Discussion Starter #223
Finally figured out my lean issue.

Turns out, my Walbro 450 started to go bad. It could not keep up with fueling demands at high boost. I swapped it out for another one, and problem solved

 

·
Registered
Joined
·
985 Posts
Discussion Starter #225
Been awhile since I posted, lots changed!

I picked up a killer-B oil pan so I could wire in an oil temp sensor and add oil capacity for track racing, and bought a new house!

58687


Now I have a bigger garage and more space for hoodrat car things
 

·
Registered
Joined
·
985 Posts
Discussion Starter #228
Got a few goodies for race season. Yamaha hooked me up with his old 4 port so I could bring WGDC down. When I hooked up the 3 port, at 5% WGDC it was making ~29 psi boost so the car was like a light switch.

58922
 
221 - 230 of 230 Posts
Top