Cold start stumble after 20 seconds - Page 2 - Subaru Impreza WRX STI Forums: IWSTI.com
STI Forum
Join
Start New Thread Create Account Advertise FAQ Members List Contact
Cold start stumble after 20 seconds
Cold start stumble after 20 seconds
Go Back   STI Forums > > > Cold start stumble after 20 seconds
Reply
 
Thread Tools
Old 03-24-19, 09:56 AM   #11
STi_1212
Advanced Mastery Level I
Feedback Score: 1 reviews
 
My Subaru Parts for sale

Join Date: Jun 2006
Location: Toronto, Ontario
STi_1212 is on a distinguished road
Default Re: Cold start stumble after 20 seconds

I had to same issue, it was a result of tuning. Your tune needs some refinement. Injectors do need a little bit more effort to tune properly. I had to go back to my tuner a couple times to iron out the issues. Finding a knowledgeable tuner, who is helpful and responds to issues is tough.
__________________
- Jeremy
STi_1212 is offline  
Likes 0 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-09-19, 10:01 PM   #12
haive_music
Becoming A Contributor
Feedback Score: 0 reviews
 
Car: '17 WRX STi
Fav Mod: Coming Soon
My Threads
Posts: 10
My Subaru Parts for sale

Join Date: Dec 2018
haive_music is an unknown quantity at this point
Default Re: Cold start stumble after 20 seconds

Well, I went back to the place who did the tune, they had the car for a week. They were not able to fix it. Supposedly they were going to reach directly out to Cobb to see if they have any ideas, but given how difficult it was just getting ahold of them to look at it again, I doubt I'll hear back.

At this point, I'm still left hanging with the issue. I had another guy who swore it was tune related, and he was going to try to create a map for me to try, but I haven't heard back from him either.

Kinda left wondering if there's an issue with the car, a part, or if it's truly just....tune related? I dunknow....
haive_music is offline  
Likes 0 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IAG TGV Delete & ID 1050X Cold Start Issue STi_1212 2.5 Liter/Litre Factory Motor 26 09-06-17 06:48 PM
Cold start clunk noise when driving away swizz977 GR-General 19 01-29-14 06:07 AM
Cold start rough idle after Speed Density protuned Raceleader ECU Tuning & Performance Electronics 4 10-01-13 08:10 AM
Rough Idle on Cold Start xatnys 2.5 Liter/Litre Factory Motor 8 06-27-13 05:51 AM
Cold engine start buzz sound Bones 2.5 Liter/Litre Factory Motor 4 08-19-09 07:38 PM


New To Site? Need Help? More

All times are GMT -8. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designed & Powered by Domain Architect
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.