Car running too rich after Pump installation - Page 4 - Subaru Impreza WRX STI Forums: IWSTI.com
STI Forum
Join
Start New Thread Create Account Advertise FAQ Members List Contact
Car running too rich after Pump installation
Car running too rich after Pump installation
Go Back   STI Forums > > > Car running too rich after Pump installation
Reply
 
Thread Tools
Old 03-12-17, 04:20 PM   #31
yamahaSHO
BROtuner
Feedback Score: 7 reviews
 
Car: 2005 WRB
Fav Mod: Equal Length Header
My Subaru Parts for sale

Join Date: Oct 2007
Location: Denver, CO
yamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant future
Default Re: Car running too rich after Pump installation

~4ish g/s should be seen at idle.

If you have a copy of your ATR for your Cobb AP, I could send you a map and see if it clears up instantly.
__________________
Looking at turbo upgrades? Click here.
jaz|TUNING

yamahaSHO is offline  
Likes 0 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-12-17, 05:02 PM   #32
RocketRobin
Platinum Member
Feedback Score: 0 reviews
 
Car: British Racing Green
Fav Mod: Snow Tires
My Threads
Posts: 185
My Subaru Parts for sale

Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
RocketRobin is on a distinguished road
Default Re: Car running too rich after Pump installation

No problem here w/DW HV fuel pump.
Was once chasing down an imaginary fuel delivery issue.
Found bad ignition coils instead.
RocketRobin is offline  
Likes 0 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Old 03-12-17, 06:27 PM   #33
explor4u
Advanced Contributor Level 1
Feedback Score: 5 reviews
 
Car: 08 Subaru WRX STI
My Threads
Posts: 172
My Subaru Parts for sale

Join Date: Jan 2007
Location: Central Florida
explor4u is on a distinguished road
Default Re: Car running too rich after Pump installation

Quote:
Originally Posted by yamahaSHO View Post
~4ish g/s should be seen at idle.

If you have a copy of your ATR for your Cobb AP, I could send you a map and see if it clears up instantly.
Unfortunately I don't have a copy of the ATR software, and I don't know if the map I'm currently using is locked by the tuner.
__________________
Perrin catted DP, Perrin cat-back, Cobb Stage 2+, Perrin CAI, DW 65 fuel pump.
[/COLOR]
explor4u is offline  
Likes 0 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-20-17, 04:12 PM   #34
explor4u
Advanced Contributor Level 1
Feedback Score: 5 reviews
 
Car: 08 Subaru WRX STI
My Threads
Posts: 172
My Subaru Parts for sale

Join Date: Jan 2007
Location: Central Florida
explor4u is on a distinguished road
Default Re: Car running too rich after Pump installation

Posting just to update: Replaced the fpr and the problem went away... well at least the car is running fine now. I data logged the car at wot a few times and send it to the tuner and all seems to be fine. Thank you yamahaSHO for all your feedback, it was really appreciated. I'm happy to have my car back running the way it supposed to be!!
explor4u is offline  
Likes 1 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Old 03-21-17, 08:09 AM   #35
yamahaSHO
BROtuner
Feedback Score: 7 reviews
 
Car: 2005 WRB
Fav Mod: Equal Length Header
My Subaru Parts for sale

Join Date: Oct 2007
Location: Denver, CO
yamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant futureyamahaSHO has a brilliant future
Default Re: Car running too rich after Pump installation

Good to hear you got it solved! Just gotta slow down and think about what's happening and you'll figure it out!
__________________
Looking at turbo upgrades? Click here.
jaz|TUNING

yamahaSHO is offline  
Likes 1 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Old 03-21-17, 11:04 PM   #36
05 STI-STU
Becoming A Contributor
Feedback Score: 0 reviews
 
Car: 05 STI
Fav Mod: Tires/Seat time
My Threads
Posts: 11
My Subaru Parts for sale

Join Date: Dec 2013
Location: Southern California
05 STI-STU is an unknown quantity at this point
Default Re: Car running too rich after Pump installation

YamahaSHO you restore the faith in forums. That was awesome bud.
05 STI-STU is offline  
Likes 2 Dislikes 0
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Accessport Am I running too rich at WOT? STiBecauseRaceCar ECU Tuning & Performance Electronics 7 01-03-15 11:29 AM
Engine fuel pump running after shutdown? ValvetrainEngineer 2015+ STI Discussion 12 10-27-14 07:58 AM
Running rich? widescreen86 2.5 Liter/Litre Factory Motor 8 01-26-10 05:10 AM
Running a bit rich USNSTI Non-STI Related / Off-Topic Videos 10 10-02-08 10:55 AM
Anyone running stock fuel system find more headroom with a fuel pump upgrade? overdose ECU Tuning & Performance Electronics 6 09-11-06 05:47 AM


New To Site? Need Help? More

All times are GMT -8. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designed & Powered by Domain Architect
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.